. El blog de la Núria Masdéu: I per què no?

7.10.03

I per què no?

Ara que els mòbils fan de tot, sabeu què hi trobo a faltar? Em direu que és una tonteria, eh, però se'm va acudir un dia que m'hauria anat bé: que la pantalla, pitjant algun botó, es pogués convertir en mirall!

Potser és una mica senyurita pèpins, però, mira, de tant en tant també faria servei! Com és que no s'hi ha pensat mai? Misteris de l'evolució... ;-)

Per cert, enhorabona als que us esteu currant lacomunitat.net!! Les millores van molt bé! Endavant!!

karleskop 07/10/2003 09:05
Gracies, continuarem anant endevant i oferin més coses

Joan07eu 07/10/2003 22:46
hostia, ara he llegit l'apunt de la Nuria i despres el comentari del Karleskop i no entenia re... ara la comunitat fabrica mòbils amb un espill? xD Seria una bona idea mira, encara que seria més sencill q la carcasa a la part de darrera portes el mirall... no? És curios q no ho hagin inventat... bé, ho hem inventat ara, pero no tenim manera de fabricar-ho xD

somni 13/10/2003 18:58
hmm curios icona gestual Nomes un matis, si el creessim nosaltres, el mirall seria aixo, un mirall. Si ho fan les empreses que es dediquen al negoci li dirien "ultra-mirror-multimedia" i tot i que exactament seria el mateix que el nostre faria que el mobil s'encaris tot el possible i mes, pero a partir de llavors tenir un mobil amb mirall seria guay o 'cool'.

Jo es que em vaig quedar en la idea que els mobils servien per trucar i d'aqui no em treieu icona gestual

ma 13/11/2003 11:31
somni, no em treguis el rellotge-alarme-cronometre ni la calculadora del mobil! icona gestual

mcalpena 09/12/2003 21:06
Por sierto, no se si per mòbil, però per a Palm si que existeix un programa així, et deixa la pantalla negra i fa com de mirall. La pu**** és que no recordo exactament com es diu (black screen? mirror screen? un altre nom?)ni on el vaig veure. Suggereixo una cerca www.palmgear.com o www.tucows.com Sort!

Aquest post va ser originalment publicat a http://www.lacomunitat.net/blog.php?user=nuriamasdeu