. El blog de la Núria Masdéu: Que tingueu bona cerca!

5.5.06

Que tingueu bona cerca!

Us presento el Goodsearch. Es tracta d'un cercador l'ús del qual genera beneficis per a organitzacions no governamentals o entitats caritatives.

Un cop s'hi arriba es tria l'ONG o entitat a la qual es volen dirigir els beneficis i després es fa la cerca. Es poden consultar les quantitats acumulades, d'aquest any i de l'any passat. Segons s'explica al web d'aquest cercador, la Fundació de famílies amb espina muscular atròfica (The Families of Spinal Muscular Atrophy Foundation) i el Santuari Elefant han guanyat més de 200 euros aquest mes d'abril.

Naturalment, s'anima els usuaris a baixar-se la barra del Goodsearch i a fer campanya activa per a l'ús del cercador.

Goodsearch és de Yahoo!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé si és perquè sóc desconfiada de mena o què, el cas és que no m'ho acabo de creure això que donin diners a les ONG només per cercar-les. És com aquells correus que si els reenvies diuen que generes que no-sé-qui ajudi en alguna bona causa (?)... i de pas els facilites el teu llista de contactes.
Vaja, i posats a ser altruistes els podrien donar diners (una petita part dels beneficis de yahoo) independentment de si la gent els cerca o no.

Núria ha dit...

Jo entenc que no és que facin la pasta buscant les ONG's sinó que s'utilitzi el GoodSearch com s'utilitza el Google, posem per cas, però alhora especificant a quina ONG vols que es donin diners.

Entenc que el que pretenen és redireccionar el tràfic a GoodSearch...