Mentre als EUA el departament de Defensa bloqueja l'accés dels seus ordinadors a 13 xarxes socials online, incloent YouTube i MySpace -el vincle de les tropes en combat amb parents i amics-, un estudi revela que almenys 25 (de 41 països analitzats) aplica algun tipus de censura a internet.
Segons el director executiu del Berkman Center for Internet and Society, "també hi ha hagut un augment de l'escala, l'abast i la sofisticació del filtratge a internet".
Alguns dels països són l'Azerbadjan, Bahrain, Myanmar, Xina, Etiòpia, Índia, Iran, Jordània, Líbia, Marroc, Oman, Paquistan, Aràbia Saudita, Singapur, Corea del Sud, Sudan, Síria, Tadjikistan, Tailàndia, Tunísia, Turkmenistan, Emirats Àrabs Units, Uzbekistan, Vietnam i Iemen.
D'altra banda, recordeu el programa holandès estil reality show d'una malalta terminal donant de ronyó que triava a qui donar-lo d'entre tres candidats? Doncs bé, quan la dona just havia de triar, el presentador va dir:
"No donarem cap ronyó, aquí, això és anar massa enllà, inclús per nosaltres".
El director d'Endemol Paul Roemer deia: "Mai faria un show com "el Show del gran donant". Entenc tot el malestar que ha generat però és necessari posar a l'agenda pública la falta de donants". A Holanda hi ha 1088 pacients de diàlisi esperant un trasplantament de ronyó. La mitjana d'espera és de quatre anys.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada