. El blog de la Núria Masdéu: Un llibre sobre Rails, un selector de colors i estadístiques de salut online

8.10.07

Un llibre sobre Rails, un selector de colors i estadístiques de salut online

Útils, els dos últims posts de Webmaster libre.

El primer, sobre un selector de colors com el que trobem al Photoshop. Sembla força complet, amb totes les opcions de selecció de colors disponibles en els programes d'escriptori (H, S, V, R, G, B).

El segon, anuncia que a SitePoint et pots descarregar gratuïtament (fins d'aquí 53 dies des d'aquest post) un llibre sobre programació en Ruby on Rails, programació orientada a objectes.

Finalment, en la setmana en què Microsoft ha presentat el HealthVault -un web on buscar informació mèdica, emmagatzemar l'historial clínic, les vacunacions, les visites al metge i compartir-ho amb tercers- veig que al Pew Internet han donat a conèixer els resultats d'un estudi sobre salut.

Segons aquest estudi, només la meitat dels adults amb malalties cròniques utilitzen internet. Ara bé, quan es connecten es converteixen en àvids consumidors d'informació de salut.

Sembla que el tema sanitari preocupa als nordarmericans. Almenys empreses com Microsoft (amb HealthVault) i Google (amb Google Health) tenen projectes en aquest àmbit.