. El blog de la Núria Masdéu: Burda 2.0

1.11.07

Burda 2.0

Quan érem petits la meva mare solia cosir i fer-nos vestits, camises, bruses, etc. Així que de patrons i revistes Burda en corrien uns quants per casa. Quina sorpresa he tingut quan he descobert l'Open Source Sewing de Burda!

Es tracta d'una plataforma on trobar patrons, instruccions, quadres de talles... Hi ha disponible una secció de 'how tos', és a dir de 'com fer...'; una sewpedia, o viquipèdia de costura; un fòrum i un blog.

També és interessant que els usuaris, previ registre, poden pujar fotos i patrons, compartir-los, comentar-los, escriure el propi perfil, publicar consells i instruccions, desar favorits... en el moment d'escriure això compten amb 16964 usuaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ma mare també ens cosia de tot!
Creus que ara, amb les web n.0 nosaltres serem capaços de fer-li un nou vestit a aquest món?
Perquè es parla molt de xarxes socials, però l'ús majoritari que se'n fa, si em permets, encara em sembla ben pobre (o trist, o negre, o ...).

Anònim ha dit...

Hola,
Sóc E-oler i he entrat per fer el joc i quan he vist això de Burda...la meva mare va morir al gener i jo li copiava als patrons i ella cosia, fa moltíssims anys. Quins records tan macos
Gràcies Núria!

Laura Ubalde

Núria ha dit...

Hola Vicent! De moment i en alguns casos sembla que el 2.0 és tenir RSS al web, oi?... Jo crec que la tendència està marcada i que a poc a poc veurem coses molt guapes!

Núria ha dit...

Hola Laura, m'alegro que t'hagi portat bons records el post!! Una abraçada.