. El blog de la Núria Masdéu: Blefaroblemma!

25.4.09

Blefaroblemma!

A la feina hem trobat una manera de poder compartir el que llegim sobre internet, programació, xarxes socials, màrqueting online, etc amb tots els companys. Volíem fer més fàcil la distribució de la informació per tal d'augmentar el coneixement de tots nosaltres.

Fins al moment, el que consideràvem més interessant ens ho enviàvem per correu electrònic, ho penjàvem al wiki intern... Ara ho hem fet més fàcil. Com que diversos de nosaltres fem servir el Google Reader, hem centralitzat en una plana tots els elements que llegim i que compartim. Ho podeu veure a: www.drac.com/b

La nova secció l'hem batejada amb el nom de Blefaroblemma, que és un derivat del grec Βλέφαρο (parpella) i Βλέμμα (visió) i que definim com la facultat dels dracs de veure-hi a través de la parpella (l'empresa es diu DRAC telemàtic).

Vam decidir que, en no tractar-se d'informació crítica, no calia que la tinguéssim tancada. La compartim des del web (www.drac.com/blefaroblemma o, per simplificar-ho, www.drac.com/b) i des del canal RSS (http://www.drac.com/blefaroblemma/feed).

Hi compartim notícies gent de Disseny, Suport, Gerència i Projectes. Us convido a fer-hi un cop d'ull!