. El blog de la Núria Masdéu: Naveguem diferent homes i dones?

29.12.05

Naveguem diferent homes i dones?


El Pew Internet & American Life Project acaba de publicar un informe, aquesta vegada sobre com els homes i dones utilitzen internet (How Women and Men Use the Internet ).

Les principals conclusions són que els homes encara són els que més sovint es connecten i més temps gasten on line, tot i que les dones els estan atrapant.

Més que els homes, les dones són comunicadores on line entusiastes. Utilitzen el correu electrònic de manera més ferma. Solen utilitzar-lo més per escriure's amb amistats i la família sobre una gran varietat de temes: compartir notícies i preocupacions, planificar trobades, rebotar bromes i històries divertides. Solen estar més satisfetes que els homes en el rol que el correu electrònic juga en les seves vides, especialment si enforteix les relacions.


Per contra, els homes solen fer més pagaments de factures, de contingut digital, de subhastes on line que les dones. I solen buscar més informació on line que les dones, sobre més tòpics diferents i temes més variats.

Els homes també solen utilitzar internet de distracció: aplegar material pels hobbies, llegir on line per plaer, prendre classes particulars informals, participar en lligues d'esports de joc, baixar música i vídeos, escoltar la ràdio...

Llegeixo a la web delPew Internet que en el que som molt semblants homes i dones és en l'eficiència que ens ajuda a tenir internet: estalviar temps en tasques tan mundanes com comprar entrades o pagar factures.

En fi, res que no sigui com la vida mateixa, oi?

Aquest post va ser originalment publicat a http://360.yahoo.com/airun_eudsam. El juliol de 2009 deixa de ser operatiu el servei de Yahoo! i reciclo el contingut del blog a Blogger.