. El blog de la Núria Masdéu: El meme de les cinc coses

11.1.07

El meme de les cinc coses

En Jordi em passa un meme: cinc coses que segurament no sabeu de mi. Aquest és el segon meme que m'envien, des que escric aquest blog. El primer me'l va passar la Mireia. A veure...
  1. Durant la meva adolescència la meva pel·lícula preferida va ser Gal·lípoli

  2. A 1r d'EGB anava a col·le amb les meves germanes grans (2). La més gran caminava amb la punta dels peus mirant enfora. La mitjana, amb la punta dels peus rectes. Jo, amb la punta dels peus mirant endins. Quina imatge més bonica!

  3. Cada dia faig el llit. Però primer el desfaig tot fins a quedar-me amb el llençol de sota. La resta de roba, sobre la cadira. Ara, des que dormo amb funda nòrdica, ho tinc molt més fàcil.

  4. El meu somni, abans d'entrar a estudiar periodisme, era ser corresponsal a l'estranger o bé redactora del 30 Minuts.

  5. He tingut la immensa sort de muntar-me vacances que m'han dut a 5 continents però no he estat mai ni a València, ni a Alacant, ni a les Illes Balears, ni al Turó de l'Home... A veure si el CALCEU-VOS! m'hi ajuda!
I passo aquest meme al Cave Canem, la Pissarra Digital, el Paper Mullat, la Canzone di Marinella i al Roc.

2 comentaris:

Antonio ha dit...

Hola,

No sé si el fet de citar Alacant entre els llocs on no has estat mai ha sigut casual o no, però com que el Jordi Salvat ens ha posat en contacte enviant-nos el "meme", aprofitaré per animar-te a veure aquestes terres. He vist la pàgina del 'Calceu-vos!', per saber què era, i crec que et pot resultar interessant un reportatge que vaig escriure fa uns mesos sobre l'aprofitament de quasi 200 km d'antics traçats ferroviaris que hi ha a tot Alacant com a itineraris per a caminants i ciclistes. Podria ser una bona forma de conéixer aquesta zona. Afortunadament, Alacant (encara) és més que ciment, especulació i corrupció.

Com que he vist l'adreça de correu que tens al 'Calceu-vos!', t'hi enviaré el reportatge. I com que el Jordi Salvat ens ha posat en contacte de forma indirecta, seguiré visitant aquest blog amb freqüència.

Salutacions!

Núria ha dit...

Hola Antonio!

I tant! Passa'm aquest reportatge, que muntarem una sortida del CALCEU-VOS! a Alacant.

Coneixo molt poca cosa del País Valencià! Haurem de venir a descobrir-lo! :-)

Vaig a donar una volta pel teu blog! Fins ara!