. El blog de la Núria Masdéu: Assignment Zero, un directori de recursos web 2.0, un nou diari nordcatalà i una entrevista a Matt Cutts

14.3.07

Assignment Zero, un directori de recursos web 2.0, un nou diari nordcatalà i una entrevista a Matt Cutts

Alguns temes que he trobat interessants:
  • Assignment Zero: es tracta d'un web creat per Wired News i Jay Rosen que vol ser el punt de trobada de periodistes professionals i periodistes-ciutadans per col·laborar en grans notícies. Els col·laboradors s'assignen a les històries que volen, col·laboren entre ells i reben actualitzacions de les informacions gràcies a uns editors. Via lostremote.

  • Directori de webs 2.0: centenars de webs que encaixen en el 2.0. Es poden buscar per etiquetes (tags), per data, per nom o per cerca lliure. Es tracta d'un directori molt visual similar al milliondollarpage però la quadrícula plena de recursos. Passant-hi el ratolí per sobre es mostra una informació mínima del web.

  • catNord.cat: nou diari online de la Catalunya Nord. Benvingut sigui! Amb diverses seccions: opinió, notícies, enllaços, agenda... Ara recordo, també, que fa pocs dies la web de la Universitat de Perpinyà estrenava versió en català!

  • Entrevista a Matt Cutts a Read/Write Web sobre la nova generació de cercadors. Cutts treballa a Google sobre optimització en cercadors. El seu més que recomanable blog a www.mattcutts.com/blog