. El blog de la Núria Masdéu: Actualització del Google Reader

6.9.07

Actualització del Google Reader

Aquest matí m'he trobat que havien actualitzat el Google Reader, l'eina essencial a través de la qual segueixo l'actualitat.

A partir d'avui podem saber exactament quants posts tenim pendents de llegir. Fins ara si n'hi havia més de cent ho indicava +100. Ara pot comptar fins a mil. D'una banda és perfecte perquè saps més exactament el què però, de l'altra, l'estrès es multiplica: avui en tenia més de 800 per llegir. He deixat els 430 de la carpeta camisetes pendents (que tremoli el camiZs quan pugui actualitzar-lo!).

També han incorporat un buscador. És perfecte! Es pot buscar en tot el Google Reader o bé per les carpetes que s'hi han habilitat. El que em passava fins ara és que, com que ho tinc configurat per visualitzar només els ítems nous, si mai necessitava recuperar un post que no recordava exactament on l'havia llegit, era molt difícil localitzar-lo. Ja pensava que tard o d'hora inclourien un buscador, sent una eina del Google (!).

Finalment han millorat la usabilitat en fer flexible l'espai en pantalla (es pot amagar la columna dreta de les carpetes per augmentar l'espai central).

Es tracta d'un salt endavant!

Podeu trobar-ne més detalls a Reading Reactor.

8 comentaris:

mai9 ha dit...

llàstima que malgrat l'actualització continuïn sense permetre reordenar carpetes i feeds. No sé com el pots fer servir quan t'obliguen a llegir alfabèticament :P

Jo m'actualitzo amb bloglines

Núria ha dit...

Ah, doncs a mi no em molesta, el tema de l'ordenació alfabètica... de vegades començo per dalt, de vegades llegeixo els que més m'interessen primer...

David Domingo ha dit...

El Bloglines també s'ha actualitzat recentment (en parlaven a Vida Digital), amb una interfície més flexible que Google Reader per llegir els feeds, però el buscador que acaben d'afegir els de la G majúscula m'acaba de convèncer a seguir amb ells (l'he usat per recuperar en 1 microsegon l'article de Vida Digital! :). Amb Bloglines havia tingut problemes amb feeds que no s'actualitzaven puntualment... No sé si segueix passant!

mai9 ha dit...

doncs a mi em molesta moltíssim. És que ho tinc ordenat com si fos un diari, primer la secció tal, després tal altra. I alfabèticament és com prendre's de primer plat, el postre. Argh, quina indigestió :P

el bloglines nou no m'acaba d'agradar, massa línies i adornos que distreuen. Espero que no em deixin desamparat. =/

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Jo també utilitzo sempre el Google Reader. L'etiquetatge és molt pràctic i li dic que només em mostri els missatges nous.

El que no sé (a veure si algú em pot ajudar) és quin històric de missatges té. Ara que podem consultar els antics missatges rebuts a través del cercador... esborra els més antics? Hi ha un màxim de capacitat d'emmagatzematge?

I algun dia hauré d'aprendre a fer retroenllaços. He referenciat aquest article teu en el meu blog, i no sabia com fer-ho perquè t'aparegués aquí, sense haver de venir a escriure un missatge (que em sembla que és com han de funcionar els retroenllaços). Sort que tu l'has trobat abans!

Salutacions cordials

Víctor Pàmies

[Raons que rimen]

mai9 ha dit...

ella ha d'activar-ho perquè aquí apareixi l'enllaç quan tu l'enllaces al teu blog, i em sembla que no ho ha fet.

Núria ha dit...

No, no ho he activat mai... bé, ara miraré d'activar-ho en fer nous posts...

Merci!

mai9 ha dit...

si l'actives ho activaràs en tot el bloc no només als nous. És a la plantilla que has de posar la variable.

per cert, no sé perquè tot i estar registrat a blogger haig de posar un "word verification" per entrar un comentari, tu també l'has de posar Núria?