. El blog de la Núria Masdéu: Ens espera un nou Gmail?

26.9.07

Ens espera un nou Gmail?

Corre el rumor que Google podria estar bastint un Gmail 2.0. Sembla que amb una interfície d'usuari diferent: amb més tipus de vistes del missatge, alguna manera d'agrupar missatges relacionats, podent ordenar-los per mida o remitent i millorant la cerca indexant els adjunts i poden filtrar millor els resultats.

Sembla que una altra característica és que seria més 'social': comptaria amb una aplicació de gestió de contactes més completa, que mostraria tot el que comparteixes amb amistats i coneixences.

També s'apostaria per una major integració amb el Google Reader i per poder treballar offline.

Veurem on acaba tot plegat.

4 comentaris:

losimo ha dit...

a vore, a vore... oLO,

Ja fa dies que estic a l'espera del canvi, amb una resposta contundent cap al correu de yahoo, el qual té espai il·limitat.

Per qüestions laborals, l'he provat lo yahooMail este, però una cosa esta clara, un cop tastes lo gmail, rarament canvies.

Per lo tema social: ara ha tret un sistema tipus del.icio.us amb el que comparteixes favorits amb els contactes, curiós.

Pel tema reader: al sortir ara de l'estat "beta" i passar a 1.0 susposo que ara focalitzaran esforsos cap al gmail.

Pos res, com sempre paciència.
Mos lleguim i comentem, perquè no? ;)

Unknown ha dit...

Caram no en tenia ni idea. La veritat es que al gmail li convé una actualització general, es molt eficient i pràctic però també es una mica massa sobri i espartà.

Salut

Anònim ha dit...

aaaaghh, socorsss, auxili.. vaya cagada :(
volia cambiar de pàgina i al clikar a la pestaña del firefox e errat i e tocat no se què del blog que ta posat una banderola vermella :(
i´m sorry ! :(

espero no passi rès O_O
si s´ha de enviar un correu avisan del meu error, l´envio, però a on?

----------------------

a veure si treuen una distribució linux aquests de google, al final no serà res, em sembla que estan crean software per telefons...

Núria ha dit...

Sí, losimo, quan proves el Gmail se't fa difícil utilitzar segons quin altre correu...

També és veritat, però, que podria millorar una mica en les cerques internes i en la visualització dels missatges (fils de conversa, etc).

Ja veurem on acaba tot plegat!