. El blog de la Núria Masdéu: El DRAC ha fet 12 anys

8.5.08

El DRAC ha fet 12 anys

Aquest mes d'abril al DRAC vam celebrar el 12è aniversari de l'empresa. L'Enric ens explicava que el DRAC va començar amb deu mòdems, deu línies telefòniques i tres ordinadors, com a proveïdor de serveis internet. L'àrea de cobertura natural, el Vallès.

Molts dels meus companys de feina -hi treballo de coordinadora de projectes- fa entre 8 i 10 anys que hi treballen, cosa que ha propiciat que la relació amb els clients sigui personal: al DRAC ens coneixen pel nom.

Al llarg d'aquests anys s'han impulsat gran diversitat de projectes i iniciatives: des del gestor de continguts propi, el bit-X0, a la implementació de nombroses botigues electròniques, passant per la creació d'aplicacions a mida, l'impuls dels Blocs terrassencs i tants altres serveis prestats i oferts!La feina d'aquests anys m'ha fet descobrir el teixit empresarial català, amb les seves llums i les seves ombres i em fa ser testimoni de la seva aposta per la tecnologia: webs per donar-se a conèixer, webs per impulsar la internacionalització, aplicacions a mida per millorar i informatitzar processos específics, intranets i extranets per millorar la gestió del coneixement...

2 comentaris:

Martí Cabré ha dit...

Per molts anys!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

I que en siguin molts més! Endavant amb la bona feina.