. El blog de la Núria Masdéu: Negociació i lideratge

29.5.08

Negociació i lideratge

Aquest mes de maig he pres part en el curs Direcció per projectes a la Cambra de Comerç de Terrassa impartit per Daniel Poch i Jorge Cuervo, de Daec Consulting. Un curs gairebé a mida ja que el primer dia vam decidir els assistents quins punts del programa ens interessava treballar més a fons. Així, hem analitzat i estudiat com podem delegar tasques de manera òptima, com podem gestionar equips, estratègies de negociació i de direcció de reunions, lideratge i maneres de comunicar més eficaçment.


Tot plegat, una bona excusa per repensar maneres de treballar i maneres de tractar i comunicar amb les persones. Tot plegat, en sessions de 4 hores i l'ajut menys que puntual de powerpoints, cosa que és d'agrair.

A les fotos podeu veure el projecte que se'ns va encarregar durant l'última sessió al grup blau i al grup groc. Construir un edifici amb una imatge corporativa determinada, el més alt possible i que s'aguantés per ell sol amb unes quantes cartolines, cel·lo i tres rotuladors de colors, i amb 10 minuts de temps màxim.

Aquests dies he vist diversos apunts interessants relacionats amb el tema. D'una banda, un vídeo de Tom Peters parlant de lideratge.


Tom Peters on the Definition of Leadership from Tom Peters on Vimeo.


De l'altra, el recull dels punts bàsics del Harvard Negotiation Project.