. El blog de la Núria Masdéu: Temps per a un mateix a Londres

28.12.07

Temps per a un mateix a Londres

A PSFK llegeixo un article de la iniciativa Time for One. Es tracta d'un web en què es proposen restaurants, espectacles, escapades i spas per a persones soles. Ho defineixen de la següent manera: "creiem que en la vida de qualsevol hi ha temps per fer coses pròpies. Tant si gaudeixes al màxim de ser solter o soltera, com si viatges per feina o t'agafes l'hora sagrada de descans dels nens, t'inspirarem amb idees i informació essencial".

La fundadora, Wendy Fisk, després d'exercir com a mestra uns anys en què gaudia d'estius llargs per viatjar, va decidir compartir els racons que havia anat descobrint amb el temps. El web només afegeix llocs en què estigui totalment ben vist disfrutar-hi sol. Sempre s'entrevista el gerent per confirmar que s'està en el mateix context.

Per curiositat, he fet una cerca d'escapades posant-hi Barcelona i m'ha retornat un sol resultat: l'Hotel Los Angeles, de Figueres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensa una cosa, si el resultat es l'Hotel Los Angeles, de Figueres, es que potser estas destinada a anar-hi o coneixer Figueres. Google acabarà sen com un Tarot.

Núria ha dit...

Bé, entenc que aquest web la informació la treu de les pròpies empreses hoteleres, etc. Vull dir que Google hi té poc a veure, diria...

De tota manera, vaig quedar parada que només sortís Figueres, sense desmerèixer-la, eh ;-)