. El blog de la Núria Masdéu: Tres ingredients per al futur del periodisme

14.4.07

Tres ingredients per al futur del periodisme

El títol no és meu, com tampoc l'article que us proposo. Està signat per Bruno Giussani i fa un repàs del que significa el periodisme que vivim a internet, quins reptes planteja i quin serà el paper del periodista en els propers anys.

Segons Giussani, "els periodistes hauran de reinventar-se com a part més preparada d'una multitud més que com a conferenciants, hauran d'esdevenir més tolerants amb l'ambigüitat i més ràpids tant en les innovacions tècniques com en els períodes de les dinàmiques socials a què condueix el desenvolupament dels mitjans". Feu-hi un cop d'ull!

Si sou aficionats als podcasts, no us perdeu els d'Interview Podcast. Són entrevistes amb CEOs, líders, celebritats, visionaris... L'última és al Justin, de Justin.tv (un dels darrers 'efectes' a internet. En Justin amb una càmera retransmetent-se les 24 hores del dia).

En porten 87 i ja porten més de 100.000 baixades. Trobareu les entrevistes classificades en categories: aerolínies, negocis, entreteniment, cinema, menjar, internet, xarxes socials, software, tecnologia, telecomunicacions, televisió...

2 comentaris:

Silvia Cobo ha dit...

Molt interessantl'article!!!! Gràcies!

Núria ha dit...

Gràcies!