. El blog de la Núria Masdéu: Un hombre de pago

18.1.06

Un hombre de pago


Un hombre de pago és el llibre que ha escrit la Neus Arqués, sòcia fundadora de l'empresa Manfatta, una productora de comunicació.

Paral·lelament al llibre ha obert un bloc sobre el mateix llibre i la temàtica que tracta. L'objectiu? Segons la mateixa Neus, "començar a conversar sobre com les dones gestionem el desig i també l'amistat".

La seva invitació és provocadora: Què és pitjor/millor, pagar un amant o ficar-se al llit amb el nòvio d'una amiga?

Encara no l'he llegit però estic segura que és una molt bona proposta. La Neus Arqués publica quinzenalment un butlletí, La Gazetta, que és una de les meves lectures obligatòries per la qualitat dels continguts que s'hi ofereixen. De veritat que us la recomano!

Arran de tot això, em vénen al cap un parell de qüestions, que hi tenen una relació tangencial:

- Us recomano una altra aproximació al desig femení i la seva expressió: La mujer desnuda, de Desmond Morris.

És radicalment una altra història, això sí!! Morris, zoòleg de professió, analitza els trets biològics i les funcions evolutives de les formes femenines i com les societats han modificat i adornat el cos en funció dels diversos conceptes de bellesa. Des dels cabells als peus, una anàlisi extensiva del cos de les dones.

- La mateixa Neus i altres que llegeixo usualment, parlen, sobretot, de conversa. Parlen de mitjans conversacionals. La comunicació actual ha de ser la conversa, de tu a tu, fluïda.

Hi estem preparats? Mitjans de comunicació, entitats, empreses? Si volem tenir una bona presència a internet hem de ser capaços de "conversar". Hem d'escoltar i saber respondre.

Aquest post va ser originalment publicat a http://360.yahoo.com/airun_eudsam. El juliol de 2009 deixa de ser operatiu el servei de Yahoo! i reciclo el contingut del blog a Blogger.