. El blog de la Núria Masdéu: Max mix tecnològic

16.5.06

Max mix tecnològic

En tecnologia se m'escapen moltes coses, ja us ho diré. Però des que les X-Box i les PS2, etc tenen connexió a internet, se'm va obrir un món de possibilitats. De possibilitats d'interconnexió d'estris i noves tecnologies.

Cada dia se'n presenten de noves al mercat. Per exemple:

  • El nou model d'Internet Tablet de Nokia incorporarà el software del Google Talk de sèrie. Així, permetrà el xat en text o veu des d'aquest aparell portàtil.
  • La casa Helio treu al mercat un telèfon especialment pensat per facilitar l'accés a MySpace. Des del telèfon es té accés directe a penjar fotografies, utilitzar el correu de MySpace, publicar comentaris en blogs, etc. (més informació del MySpace al comentari previ El meu espai)
Sembla, doncs, que la relació entre software online i aparells portàtils s'estreny cada vegada més. M'imagino la guerra comercial que hi deu tenir lloc, en aquest sector!

Per cert, llegeixo al blog d'en Seth Goding que la mitjana anual de despesa d'una família nord-americana en telecomunicacions puja als 2000 dòlars. Déu n'hi do! No sé d'on deu sortir aquesta xifra... no la trobeu molt alta?