. El blog de la Núria Masdéu: Recursos diversos per a creadors de continguts

2.7.06

Recursos diversos per a creadors de continguts

Els últims dies m'han anat caient a les mans diversos recursos que poden ser d'utilitat per a creadors de continguts. Són els següents:

- Estudi Continguts digitals. Nous models de distribució on line.
En castellà; a càrrec de Gaptel (Grupo de Análisis y Prospectiva del Sector de las Telecomunicaciones).

- Article La clau de la publicitat en podcasts. En anglès. Recull les opinions de Gregory Galant, CEO de Radio Tail, una empresa que facilita publicitat per a podcasts.

- Web Nieman Narrative Digest. En anglès. Pertany a la Nieman Foundation for Journalism de la Universitat de Harvard. Amb el Narrative Digest es vol millorar i avançar en la pràctica del periodisme narratiu, oferir recursos útils i inspiradors a escriptors, editors, professors i estudiants de narrativa i esdevenir fòrum d'intercanvi d'idees i recursos per aquests grups.

- Estudi Darrere l'escena en la blogosfera: consell dels bloggers establerts. En anglès. Com rendibilitzar els blogs corporatius i què fa que uns siguin llegits i d'altres, no.

- Petit article Les noves regles de les relacions públiques. Les regles de la vella premsa ja no serveixen. Aprèn què pots fer per contactar directament els teus compradors.