. El blog de la Núria Masdéu: El nou iGoogle

19.10.08

El nou iGoogle


Veig que ja disposo de la nova versió de l'iGoogle, la pàgina personalitzada de Google que faig servir de pàgina d'inici al navegador.

Ara puc accedir als gadgets directament per un nou menú situat al cantó esquerre de la pantalla i, en lloc de tenir les pestanyes a la part de dalt per canviar de contingut en una plana, ho puc fer des d'aquest mateix menú a l'esquerre. A més, s'ha habilitat la possibilitat d'accedir als continguts dels propis gadgets de Google (com el Reader, el Calendar, etc) a tota plana des de la mateixa interfície.

A Micro Persuasion expliquen que podria ser que aviat l'iGoogle deixi de ser només l'espai per als gadgets de web i esdevingui la resposta a Facebook i MySpace en integrar l'OpenSocial i poder seguir l'activitat dels amics sense haver d'accedir a cada una de les xarxes socials (el que una mica, ara, fa també el FriendFeed).

4 comentaris:

Eugeni Chafer Vilaplana ha dit...

com ho has fet per tenir-lo?

Josep M Comajuncosas ha dit...

en Xavi Mir està parlant de tu a Ràdio Arenys :)

Anònim ha dit...

iGoogle és una merda! Però que es pot esperar d'una convergent googlemaníaca? En fi... Netvibes és molt millor!

No m'agrada aquest bloc, també de Google. Ets tant independent...

Quel

jordigraells ha dit...

Quel, el mínim que es podria esperar de tu és que siguis respectuós amb els altres i amb una persona que ho és tant com la Núria. A veure si se t'encomana!